Koop tickets
045 567 60 70
Tijdens kantooruren
23 maart 2016

Negen nieuwe Afrikaanse wilde honden

De groep wilde honden stond te trappelen om naar buiten te gaan

Minke Geense In Algemeen, DIERENVERZORGERS

Op 16 maart 2016 arriveerde een nieuwe groep Afrikaanse wilde honden in GaiaZOO. De negen broers zijn opgegroeid in Safaripark Beekse Bergen. Na een dagje wennen aan het binnenverblijf, mocht de groep voor het eerst hun nieuwe buitenverblijf verkennen. De afgelopen maanden werd er met man en macht hard gewerkt aan de realisatie van hun nieuwe onderkomen. Niet alleen is het verblijf in oppervlakte verdubbeld, ook is het een stuk overzichtelijker voor de bezoeker. “De groep wilde honden stond te trappelen om naar buiten te gaan”. Aldus de enthousiaste roofdierverzorger Minke Geense. Het is als dierverzorger mooi om te zien dat de dieren zich thuis voelen en meteen op ontdekkingstocht gaan”.